Erhvervskunder

Hos FlexVirk skræddersyr vi løsninger til erhvervskunder. Vores tilbud bliver altid lavet på baggrund af kundens konkrete behov, og tilbyder således fleksible løsninger til konkurrencedygtige priser. Klik her hvis du vil læse mere om FlexVirks koncept. Lige pt. er vi aktive i Østjylland (Randers, Aarhus, Viborg, Silkeborg, Hadsten, Grenå, Ebeltoft) samt i Hobro, Hadsund og Mariager. Alle FlexVirks medarbejdere kan fremvise en ren straffeattest og har tavshedspligt om interne forhold hos kunden. Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette erfaring – også hvis de ikke er faguddannet. Hvis vi ikke allerede har en medarbejder som matcher jeres behov, rekrutterer vi direkte fra vores interne job- og medarbejderbank. I tilfælde af at vi ikke har en intern medarbejder, der matcher jeres behov, har vi et stort netværk af samarbejdspartnere, som vi kan trække på ift. både almindelige og mere specialiserede kompetencer. Endvidere har vi et godt samarbejde med jobcentrene i hele vores dækningsområde, hvor vi tager os af hele rekrutteringsdelen for dig. Kort sagt sikrer vi det rigtige og gode match, så du får den optimale løsning. Kontakt os og få et skræddersyet og uforpligtende tilbud.

Til erhvervskunder tilbyder vi bl.a. services indenfor

Erhvervsrengøring

Det kan være svært at finde tid til at lave havearbejde i en travl hverdag...

Erhvervsrengøring

Læs mere

Håndværksopgaver

FlexVirk tilbyder arbejdskraft i forbindelse med elektromekanik og håndværksopgaver...

Håndværksopgaver

Læs mere

Chauffør og udbringning

FlexVirk står til rådighed med dedikerede og hårdtarbejdende chauffører...

Chauffør og udbringning

Læs mere

Vejledning

ift. ansættelse af kandidater som kommer fra kanten af arbejdsmarkedet...

Vejledning

Læs mere

Ejendomsservice

Vi er specialiseret i både vedligeholdelse af grønne arealer samt pedel- og viceværtsopgaver...

Ejendomsservice

Læs mere

Produktion- og lagerarbejde

En branche, hvor arbejdsbyrden i høj grad afhænger af indkomne ordrer...

Produktion- og lagerarbejde

Læs mere

Køkken og kantine

FlexVirk tilbyder ekstra hænder til dig, som driver et køkken eller en kantine...

Køkken og kantine

Læs mere

Salg og markedsføring

Mangler din virksomhed assistance til optimering af din markedsføring...

Salg og markedsføring

Læs mere

Økonomi og kontor

Hos FlexVirk forstår vi, hvor vigtigt det er at have styr på sin økonomi...

Økonomi og kontor

Læs mere

Rekruttering

Står din virksomhed over for at skulle ansætte en ny medarbejder...

Rekruttering

Læs mere

Samarbejde, underleverandør eller partnerskab

Erhvervskunder tæller virksomheder af alle størrelser, så uanset om du har en mindre eller større virksomhed, er det også muligt at indgå i et partnerskab eller samarbejde med FlexVirk. Vi kan også tilbyde at indgå en underleverandøraftale.

FlexVirk kan oprette en afdeling tilknyttet jeres virksomhed

Er jeres behov f.eks. af en størrelse, der kræver flere medarbejdere, kan FlexVirk internt oprette en afdeling, som fast er tilknyttet jeres virksomhed. Således får I en fast medarbejdergruppe, som bliver specialiseret i at varetage jeres konkrete opgaver. Det vil desuden være muligt at rekruttere/ansætte medarbejderne di­rekte i jeres virksomhed efter­hånden, som de opkvalificeres.

Underleverandøraftale

FlexVirk har gode erfaringer med at indgå underleverandøraftaler. Vi kan levere en fast medarbejder eller personalegruppe til din virksomhed, men vi kan også træde løbende til i de perioder, hvor arbejdsbyrden er ekstra stor. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at få en underleverandøraftale.

Vi kan indgå i et socialt bæredygtigt partnerskab

Til erhvervskunder kan vi tilbyde et partnerskab med afsæt i jeres behov for at få løst en opgave, og vores fælles ambition om at indsluse borgere på arbejdsmarkedet. Det kan eks. være, at I har behov for hænder til at pakke, flytte, få en kantine eller på anden måde optimere en proces i jeres værdikæde. FlexVirk kan i denne forbindelse indsluse en række borgere på kanten af arbejdsmarkedet gennem praktikker, opkvalificeringsforløb og an­sættelser til at løse opgaverne, hvor I kun betaler for den aftale pris pr. effektiv time eller pr. stk.

Via ud­slusning til uddannelse, ansættelse i jeres virksomhed eller andre jobs kan et partnerskab derfor rykke en større gruppe borgere fra kanten og ind på arbejdsmarkedet. Partner­skabet kan både være i forbindelse med in-house opgaver såvel som outsourcing.

FlexVirk står for hele ansvaret: