Vejledning til arbejdsgivere som ønsker at tage socialt ansvar

Har du ansat eller ønsker du at ansætte en flygtning, kontanthjælpsmodtager, skåne- eller fleksjobber, så kan det være svært at gennemskue de gældende regler og vilkår. Når de er ansat, kan der ligeledes opstå forskellige udfordringer/barrierer eller ønsker undervejs, som kan være svære at håndtere, når man ikke kender den gældende lovgivning og de kommunale arbejdsgange. FlexVirk tilbyder vejledning ift. de gældende regler og vilkår, samt de forskellige udfordringer/barrierer ansættelsen kan medføre.

Vi tilbyder hjælp og vejledning angående de udsatte grupper ift.:

Fordele for dig som erhvervskunde

  • Håndplukkede medarbejdere
  • Tilførsel af særlige kompetencer
  • En måneds opsigelse uanset anciennitet
  • Ingen administration
  • Ingen medarbejderpleje
  • Ingen lovmæssige krav ift. ansættelse
  • Fleksible timer – fast eller ad hoc
  • En fast kontaktperson
  • 2 medarbejdere optrænet som dækker hinanden ved sygdom mm.

Direktør for FlexVirk, Anne Stecher, tilbyder vejledning til jeres virksomhed igennem de kommunale arbejdsgange, så ansættelsen af fleksjobberen bliver en succes for alle parter. Anne vejleder på baggrund af sin 13 års erfaring fra det kommunale regi i at arbejde med udsatte grupper. Derudover har Anne 6 års erfaring fra private socialøkonomiske virksomheder med bl.a. HR, ansættelser, afskedigelse, ledelse, mentorfunktioner og vejledning. Anne er således specialiseret i at navigere inden for gældende regler og vilkår samt tilrettelægning af planer og tilgang til det offentlige mm. Anne er desuden særligt kvalificeret til at vejlede i, hvordan man som arbejdsgiver optimerer og booster den enkelte ansattes selvværd og indsats på arbejdspladsen.

FlexVirk er et servicebureau som tilbyder skræddersyede løsninger tilpasset vores kunders behov. Har I således behov for mere eller andet end det, som fremgår ovenfor, kan I kontakte os for et konkret og uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed.

Partnerskab

FlexVirk har gode erfaringer med at indgå i partnerskaber af forskellig art. Er du interesseret i at høre mere om muligheden for at indgå en underleverandøraftale, få oprettet en afdeling tilknyttet din virksomhed eller indgå i et socialt bæredygtigt partnerskab med os?

Kontakt direktør Anne Stecher på mail eller på telefon for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.