Sociale Entreprenører Danmark (SED)

En af vores samarbejdspartnere er Sociale Entreprenører i Danmark (SED), som er en landsdækkende forening for alle med interesse for socialt iværksætteri, samproduktion og andre former for løsninger på konkrete samfundsproblemer, der kan iværksættes på tværs af civilsamfund, markedet og det offentlige.

Læs mere om Sociale Entreprenører her.

Huset Venture

Huset Venture består af flere Huset Venture-virksomheder rundt omkring i Danmark. Selv om der er forskel på produkter og ydelser mellem de enkelte ‘huse’, drives de alle ud fra samme overordnede koncept – et koncept, der grundlæggende står på to ben. Det ene ben består af forskellige former for erhvervsvirksomhed, og det andet ben består af en kursus- og afklaringsdel.

Læs mere om Huset Venture her.

Cabi

Vi giver råd og inspiration til virksomheder og kommuner, som arbejder med at få flere udsatte ledige inkluderet på arbejdsmarkedet og med at fastholde udsatte medarbejdere i job. Vores mål er, at flere virksomheder bliver socialt ansvarlige, og at flere mennesker kan få og fastholde en plads på arbejdsmarkedet.

Læs mere om Cabi her.

Flexfabrikken

Selvom vi ikke tænker over det i hverdagen, er mere end 80% af konsulenterne på FlexFabrikken fleksjobbere. De har alle nedsat arbejdsevne i forhold til timetal, men ikke med hensyn til kompetencer og viden – tværtimod. Alle vore medarbejdere har gennemgået et praktikforløb eller anden form for test, inden vi sælger deres ydelse videre.

Læs mere om Flexfabrikken her.

Startvækst Aarhus

STARTVÆKST Aarhus tilbyder vejledning til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune

De hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor –  uanset om du har en etableret virksomhed, eller du blot har et ønske om at blive iværksætter. Hvert år gør flere hundrede iværksættere og virksomheder brug af vores vejledningstilbud, og mere end 200 personer deltager i vores arrangementer.

Læs mere om Startvækst Aarhus her.

Erhverv Randers

Er du i tvivl om, hvor din virksomhed skal hen, eller hvordan du skal gribe udviklingen an. Eller ønsker du bare at sparre med en uvildig person? Så kan du altid kontakte Erhverv Randers og få et møde. Det er gratis og uforpligtende og fortroligt!

Læs mere om Erhverv Randers her.

Virk Startvækst

Den sidste af vores samarbejdspartnere er Virk Startvækst, hvor du får viden og værktøjer til at starte din virksomhed. Målet med Virk Startvækst er at hjælpe iværksættere i gang og give virksomheder værktøjer og informationer. Du kan fx downloade forretningsplan og et komplet budgetsystem.

Læs mere om Virk Startvækst her.

FlexVirk søger hele tiden nye partnerskaber, hvis du eller din virksomhed er interesseret i et partnerskab, er det muligt at kontakte FlexVirk på mail eller telefon. Du kan også læse mere om et partnerskab med FlexVirk her.