Samarbejdspartnere

 

FlexVirk har en bred vifte af samarbejdspartnere, som vi sparre og deler viden med, trækker på og hjælper. Det er en del af vores DNA, at vi løfter i flok og aldrig bliver os selv nok. Dette profiterer både vores medarbejdere, ledelse, kunder, samarbejdspartnere og samfundet generelt af.

Vi er altid interesseret i at få flere samarbejdspartnere- ring eller skriv gerne til os.

Vi har mange forskellige typer af samarbejde – som ex. kan nævnes:

(Registrerede) social økonomiske virksomheder, som vi udveksler erfaringer med både indenfor ledelses og HR, økonomi, jura, forsikring, fagligt, markedsføring m.m.

Foreninger og netværk, som både henvender sig til frivillige, vores medarbejdere, erhvervsfolk fra alle brancher med dertil hørende ERFA grupper oa.

Offentlige organisationer, hvor vi henter specifik viden og samtidig stiller udfordrende spørgsmål, så de bliver opmærksomme på de udfordringer, som vi møder i vores dagligdag.

Jura, økonomi m.fl. – sikre at vi udfører vores arbejde korrekt eftergældende regler og love uanset om det handler om vores regnskab, forsikring, handelsaftaler, økonomi o. lign.

 

FlexVirks samarbejdspartnere

Offentlige organisationer

Kommuner, (halv)offentlige og statslige institutioner

Offentlige organisationer

Læs mere

SØV/RSV

Social økonomiske- og registrerede social økonomisk virksomheder

SØV/RSV

Læs mere

Flexvirk som ekstern CSR-partner

Virksomheder som ønsker forbedret CSR profil

Flexvirk som ekstern CSR-partner

Læs mere

Foreninger

Erhvervs-, frivillige-, personale- og andre foreninger.

Foreninger

Læs mere

Jura, økonomi m.fl.

Bank, advokat, revisor m.fl.

Jura, økonomi m.fl.

Læs mere

FlexVirk søger hele tiden nye partnerskaber, hvis du eller din virksomhed er interesseret i et partnerskab, er det muligt at kontakte FlexVirk på mail eller telefon. Du kan også læse mere om et partnerskab med FlexVirk her.