Privat kunde

FlexVirk er et servicebureau som eksisterer for dig som privat kunde. Vi ønsker at hjælpe dig, med at få frigivet tid og ressourcer i din hverdag. Måske har du udfordringer med nogle af dagligdagens gøremål pga. travlhed, sygdom eller fordi du bare ikke kan overkomme dem. Vores medarbejdere brænder for at hjælpe dig.

Vores koncept drejer sig om salg af ydelser på timebasis, hvor vi primært løser faste opgaver, men også de opgaver, du gerne vil have hjælp til en enkelt gang eller to. Lige pt. er vi aktive i Østjylland (Randers, Aarhus, Viborg, Silkeborg, Hadsten, Grenå, Ebeltoft) samt i Hobro, Hadsund og Mariager. FlexVirk er en fleksibel virksomhed, som stræber sig på altid at imødekomme vores kunders konkrete behov – er der således noget, du ønsker hjælp til, som ikke fremgår på hjemmesiden, kan du altid kontakte os for et uforpligtende tilbud på, hvordan vi kan hjælpe dig med lige præcis de opgaver eller problemer, som du sidder med.

Alle FlexVirks medarbejdere kan fremvise en ren straffeattest og har tavshedspligt om interne forhold hos kunden. Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette erfaring – også hvis de ikke er faguddannet.

Til private kunder tilbyder vi bl.a. services indenfor

Rengøring

Rengøring er en krævende og tilbagevendende opgave, som FlexVirk kan hjælpe dig med...

Rengøring

Læs mere

Håndværk

FlexVirk har dygtige medarbejdere med hænderne rigtigt skruet på...

Håndværk

Læs mere

Børnepasning

FlexVirk står til rådighed for dig, som har brug for børnepasning...

Børnepasning

Læs mere

Havearbejde

FlexVirk har grønne fingre, og vi står derfor klar til at hjælpe dig med dit havearbejde...

Havearbejde

Læs mere

Syning

Skal du til en fest, men mangler den perfekte kjole eller habit...

Vejledning

Er du gået i stå?...

Vejledning

Læs mere

Huslig hjælp

FlexVirk står til rådighed for dig, som har brug for hjælp til de daglige gøremål...

Huslig hjælp

Læs mere

IT og teknisk assistance

Har du svært ved at håndtere din telefon, computer eller dit TV...

IT og teknisk assistance

Læs mere

Servicefradrag

Husk at du som privatkunde kan benytte dig af servicefradraget, som er på 6600 pr. person i husstanden der er over 18år. Servicefradragets værdi er ca. 26% af arbejdslønnen, som du kan få retur via din selvangivelse/skat.

Du gemmer blot din faktura fra FlexVirk og oplyser beløbet til Skat. Har du spørgsmål til håndværkerfradrag kan du læse mere på Skats hjemmeside.