Koncept

FlexVirk er et alsidigt servicebureau, som kombinerer god forretning, innovativ tænkning og social bæredygtighed. Som du kan læse mere om her, er FlexVirk en registreret social økonomisk virksomhed, der hjælper folk tilbage på arbejdsmarkedet.

Men hvad betyder det egentlig?

Der er rigtig mange fordomme om folk, som står udenfor arbejdsmarkedet, og det er noget, vi ønsker at ændre.

Selvom man er fleksjobber, flygtning, kontanthjælpsmodtager o.lign. betyder det ikke, at man er mindre værd end ordinært ansatte på arbejdsmarkedet.

Det betyder ganske enkelt, at medarbejderen har nogle udfordringer/behov eller livsvilkår, der skal tages hensyn til, og i nogle tilfælde ikke arbejder 37 timer om ugen.

Derudover kan en fleksjobber, flygtning m.fl. have nøjagtig de samme kompetencer som en ordinært ansat. På trods af dette, er der over 15.000 ledige fleksjobbere og i alt næsten 500.000 udenfor arbejdsmarkedet i Danmark. Det er et tal, som FlexVirk i samarbejde med vores kunder ønsker at nedbringe, så alle de ubrugte ressourcer kommer i spil på arbejdsmarkedet, hvor de hører hjemme.

Vi lejer derfor vores medarbejdere ud på timebasis til det, som de brænder for og er kompetente til.

I samarbejde med danske virksomheder og privatpersoner, har vi etableret en kundekreds, der primært lejer vores medarbejdere til faste opgaver men også efter behov. Vi sælger alt fra rengørings- til bogføringsydelser, og giver derfor vores medarbejdere mulighed for at arbejde med deres spidskompetencer. Udover en række kvalificerede medarbejdere har vi også en jobbank fyldt med folk, der gerne vil i gang.