Ydelser

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser. Uanset om du kommer fra en kommune, virksomhed eller er privatperson, er det muligt at leje vores ansatte på timebasis. Vi har dog forsøgt at gøre det nemt for dig, ved at kategorisere vores ydelser i forhold til erhvervs-, privatkunder samt alternative ydelser, så du ikke skal bruge unødig tid i søgningen efter netop den ydelse, du ønsker hjælp til.

Vi tilbyder bl.a. services indenfor:

·        Rengøring

·        Håndværk

·        Børnepasning

·        Ejendomsservice

·        Chauffør og udbringning

·        Produktions- og lagermedarbejder

·        Køkken og kantine

·        Salg og markedsføring

·        Økonomi og kontor

·        Havearbejde

·        Vejledning

·        It og teknisk assistance

·        Rekruttering. m.m. 

Alternative ydelser:

·        Healing

·        Coaching

·        Foredrag

·        Permanent make-up og negle

·        Kunst. m.m.

      Se mere her.

Flere af vores medarbejdere har erfaring inden for forskellige brancher, og du kan derfor godt hyre en enkelt medarbejder, til at varetage forskellige opgaver. Skulle det ske at du har en opgave, som ikke står på listen, så tøv ikke med at kontakte os. Vi vil gøre vores ypperste for at finde den helt rigtige til jobbet, for derefter at sammensætte et specialsyet tilbud til dig og dine behov.

 

Erhvervskunder skal have et registreret CVR-nummer.

 

Privatkunder OBS! – Du kan benytte dig af servicefradraget, som er på 6600 pr. person i husstanden der er over 18år. Servicefradragets værdi er ca. 26% af arbejdslønnen, som du kan få retur via din selvangivelse/skat. Læs mere her.

Se hvad vores kunder siger om os her.