Erhvervsrengøring

FlexVirk leverer konkurrencedygtig og fleksibel erhvervsrengøring, som tilpasses jeres behov – primært faste opgaver men også ad hoc. Vi tilbyder hurtig levering, hjælp under sygdom eller fravær, en fast tilknyttet kontaktperson, opfølgning og kvalitetssikring af indsatsen samt faste medarbejdere, når der er indgået varige aftaler. Vores medarbejdere har stor erfaring indenfor erhvervsrengøring, og er specialiseret i følgende opgaver:

Daglig rengøring:

Ad hoc-opgaver:

Fordele for dig som erhvervskunde

  • Håndplukkede medarbejdere
  • Tilførsel af særlige kompetencer
  • En måneds opsigelse uanset anciennitet
  • Ingen administration
  • Ingen medarbejderpleje
  • Ingen lovmæssige krav ift. ansættelse
  • Fleksible timer – fast eller ad hoc
  • En fast kontaktperson
  • 2 medarbejdere optrænet som dækker hinanden ved sygdom mm.

Rengøringen udføres med afsæt i en afstemt tjekliste, så I er sikret optimal service hver gang.

Alle FlexVirks medarbejdere kan fremvise en ren straffeattest og har tavshedspligt om interne forhold hos kunden. Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette erfaring – også hvis de ikke er faguddannet. Vi optræner desuden altid to medarbejdere til opgaven, som kan dække hinanden ved sygdom mm.

FlexVirk er et servicebureau, og vi kan derfor løfte mange opgaver – har I brug for noget ekstra eller andet end det, som fremgår af listen, så kontakt os for et konkret og uforpligtende tilbud.

Underleverandør

FlexVirk har indgået underleverandøraftaler med flere rengøringsvirksomheder, hvor vi udover fast personale også leverer rengøringspersonale efter behov. Mangler din rengøringsvirksomhed ekstra hænder i forbindelse med f.eks. sygdom, står FlexVirk også gerne til rådighed med hænder og fødder. Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne for at få en underleverandøraftale.

FlexVirk kan også selvstændigt løfte en ekstra stor ordre, som du roligt kan tage ind i din portefølje. Herefter kan vi løbende aftale hvor mange medarbejdere, som du selv ønsker skal arbejde på opgaver og om FlexVirk skal være ansvarlig i hele ordrens løbetid.

Samarbejde og partnerskab

Uanset om du har en mindre eller større virksomhed, er det også muligt at indgå i et partnerskab eller samarbejde med FlexVirk.

Er jeres behov f.eks. af en størrelse, der kræver flere medarbejdere, kan FlexVirk internt oprette en afdeling, som fast er tilknyttet jeres virksomhed. Således får I en fast medarbejdergruppe, som bliver specialiseret i at varetage jeres konkrete opgaver. Det vil desuden være muligt at rekruttere/ansætte medarbejderne direkte i jeres virksomhed efterhånden, som de opkvalificeres.

Kontakt direktør Anne Stecher på mail eller på telefon for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.