Ejendomsservice

FlexVirk har stor erfaring inden for ejendomsservice hos bl.a. boligforeninger, andelsforeninger, ejerforeninger, erhvervsvirksomheder mv. Vi er specialiseret i både vedligeholdelse af grønne arealer samt pedel- og viceværtsopgaver.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig og fleksibel service både til faste opgaver såvel som ad hoc. For os indbefatter god service hurtig levering, fleksible timer tilpasset jeres behov, at ydelsen er leveret til tiden, en fast tilknyttet kontaktperson, opfølgning og kvalitetssikring af indsatsen samt faste medarbejdere, når der er indgået varige aftaler. Vi optræner desuden altid to medarbejdere til opgaven, som kan dække hinanden ved sygdom mm.

Inden for pedel- og viceværtsopgaver tilbyder vi:

Vedligeholdelse af grønne arealer:

Fordele for dig som erhvervskunde

  • Håndplukkede medarbejdere
  • Tilførsel af særlige kompetencer
  • En måneds opsigelse uanset anciennitet
  • Ingen administration
  • Ingen medarbejderpleje
  • Ingen lovmæssige krav ift. ansættelse
  • Fleksible timer – fast eller ad hoc
  • En fast kontaktperson
  • 2 medarbejdere optrænet som dækker hinanden ved sygdom mm.

Servicen udføres med afsæt i en tjekliste, så I er sikret optimal service hver gang.

Alle FlexVirks medarbejdere kan fremvise en ren straffeattest og har tavshedspligt om interne forhold hos kunden. Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette erfaring – også hvis de ikke er faguddannet.

FlexVirk tilbyder altid en skræddersyet løsning tilpasset vores kunders behov. Har I brug for hjælp til ydelser, som ikke er nævnt ovenfor, så kontakt os for et konkret og uforpligtende tilbud.

Partnerskab

Uanset om du har en mindre eller større virksomhed, er det også muligt at indgå i et partnerskab eller samarbejde med FlexVirk.

Er jeres behov f.eks. af en størrelse, der kræver flere medarbejdere, kan FlexVirk internt oprette en afdeling, som fast er tilknyttet jeres virksomhed. Således får I en fast medarbejdergruppe, som bliver specialiseret i at varetage jeres konkrete opgaver. Det vil desuden være muligt at rekruttere/ansætte medarbejderne direkte i jeres virksomhed efterhånden, som de opkvalificeres. (link til samarbejdspartnere)

Kontakt direktør Anne Stecher på mail eller på telefon for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan hjælpe hinanden.