Medarbejderes personlige historier

I løbet af FlexVirks levetid har vi fået mange mennesker som startede udenfor arbejdsmarkedet, tilbage på arbejdsmarkedet igen. Her kan du læse et udpluk af de personlige historier, vores medarbejdere har opnået sammen med os. 

Nuværende medarbejdere

Pia Torjusen

Pia har været ansat siden maj 2017. Pia havde svært ved at finde arbejde, og var bange for at ryge ud af dagpengesystemet. Hun indvilligede i at starte med få timer og har siden bygget en privat kundekreds op. Pia er flyttet til Rødkærsbro men har valgt at beholde sine kunder i Randers. Pia forklarer: ”Det er synd for mine kunder, hvis de skal have flere forskellige rengøringsassistenter. Det er vigtigt, at det er den samme, der kommer til dem hver gang” og fortsætter smilende ”jeg er desuden rigtig glad for at komme hos mine kunder”.

Hos FlexVirk får vores medarbejdere ofte et personligt forhold til deres kunder, da vores medarbejdere finder det vigtigt at yde den bedste service. Pia vil rigtig gerne have flere private kunder, i nærheden af hendes hjem i Rødkærsbro. Til sidst fortæller Pia endnu en grund til, hvorfor hun gerne vil beholde sin ansættelse hos FlexVirk ”Jeg synes at Flexvirk er rigtig god til at tage hånd om sine medarbejdere. Både arbejdsmæssigt og personligt. Der bliver taget hensyn til de behov man har, og der er altid forståelse for at ens private situation nogle gange kan påvirke ens arbejdssituation. Og det er de rigtig gode til at håndtere hos Flexvirk”

Tidligere medarbejdere

Berit 

Berit var en af de mange der blev ramt af stress, efter for stort pres fra sin arbejdsplads. Da hun havde gået ledig i næsten et år, havde hun et møde med sin jobkonsulent. Jobkonsulenten havde hørt om FlexVirk, og ville gerne, med Berits tilladelse tage kontakt til Anne og høre om hun kunne bruge Berit. Anne tog interesse i Berit, og sammen havde de et møde, hvor aftalen blev at Berit startede i otte ugers praktik hos FlexVirk med en mentor.

Herigennem havde Berit et økonomi forløb hvor hun fik opfrisket sine færdigheder og hun erfarede at hun ikke havde glemt sin viden, og sagtens kunne hvad hun skulle for at få et job. Det endte med en ansættelse til Berit, hvor hun arbejdede med bogføring, generel økonomi, budget, likviditet, og lønberegning til fleksjobbere med forskellige timesatser.

Kort sagt, så gav hun Anne et økonomisk overblik og sammen fandt de løsninger på de problemer der måtte opstå for en nystartet virksomhed. Da Berit blev spurgt om hun var glad for at arbejde hos FlexVirk, smillede hun stort og sagde: ”Ser jeg glad ud? Jeg er rigtig glad for at komme i gang og føle mig nyttig igen – det er vigtigt for mig at føle jeg bidrager til samfundet. Og så har jeg nogle dejlige kollegaer at arbejde sammen med”.

Eva 

Eva er uddannet grafiker men på grund af dårlig ryg, har Eva ikke kunnet arbejde på fuld tid, og har derfor været fleksjobber siden 2003. Eva havde så mange smerter, at hun til sidst ikke kunne sove, og da hun gik ned med stress i 2017, fik hun muligheden for at begynde til manuel terapi. Herefter blev hendes smerter færre og færre, hun begyndte at sove om natten, og hun blev så imponeret over den effektive behandling, at hun besluttede sig for selv at lære behandlingen, så hun kunne hjælpe andre af med deres smerter.

Eva havde forestillet sig at hun skulle ud og finde et nyt job som grafiker, og kunne bruge den manuelle terapi til at behandle venner og bekendte. Det viste sig dog at være for svært for hende at komme tilbage til den grafiske branche, og hun har derfor valgt at fokusere hovedsageligt på den manuelle terapi imens hun laver en smule grafisk arbejde ved siden af. ”Jeg glæder mig til at kunne hjælpe flere med min behandling – jeg ved selv hvordan det er at have ondt” fortæller Eva da vi spørger ind til hendes historie som flexjobber og som manuel terapeut. Det var rigtig vigtigt for Eva at blive ved med at bidrage til arbejdsmarkedet, selvom hun ikke kunne bidrage med fuldtid længere grundet hendes ryg. Det har derfor været helt optimalt for Eva at blive ansat i FlexVirk. Nu arbejder hun med det der gør hende glad, og hun arbejder på hendes præmisser.

Tahsin 

Tahsin kom til Danmark, som flygtning fra Syrien i 2015. Han startede i sprogskole og kom i forskellige praktikker, fik et par korte ansættelser, men har ikke haft arbejde siden 2017.
Da Tahsin brændende ønskede sig et fuldtidsjob, kørte han og hans kone rundt med ansøgninger til forskellige virksomheder.
Hos FlexVirk, som sælger en bred vifte af serviceydelser, blev han ansat i august 21. Tahsin startede med at gøre rent, som en slags ”tilkaldevikar”.
Direktør Anne Stecher fortæller: ”Vi tror på, at alle mennesker har et potentiale og kunne med det samme se, at Tahsin var faglig dygtig og til at stole på. Så han fik hurtigt flere opgaver primært ved Hounö, som udvikler og producerer industriovne og tilhørende udstyr. Efter kun 3 måneders ansættelse ved FlexVirk, blev Tahsin fastansat ved Hounö, som rengøringsassistent”.
Produktionschefen Rasmus Revsbæk Hansen fra Hounö fortæller: ”Det var en god måde at starte på. Vi købte ydelsen på timebasis, og har haft mulighed for at se hinanden an. Vi ved, at Tahsin passer sit arbejde, får noget fra hånden, er engageret, stabil og pligtopfyldende. Selvom det til tider er svært at forstå hinanden, skal han selvfølgelig ansættes på samme vilkår, som alle de andre her i firmaet”, slutter Rasmus.
Tahsin samstemmer: ”Jeg er så glad for at have fået fast arbejde – nu kan jeg forsørge min kone og mine 3 børn, det er vigtigt for mig. Ovenikøbet lærer jeg også bedre dansk, når jeg snakker med mine kollegaer”, tilføjer Tahsin tilfreds.

Har du lyst til at høre flere succeshistorier, eller selv blive en del af dem. Så kontakt FlexVirk på mail eller telefon.