Jobsøgende

Vi søger hele tiden nye medarbejdere, som er villige til at indgå i FlexVirks database over medarbejdere. Uanset hvordan din arbejdstilstand ser ud, så kan du sende en ansøgning via linket her. I ansøgningen skal du kort beskrive dig selv, samt vedhæfte dit CV, hvor du fortæller hvilke stillinger du tidligere har varetaget. Når du har sendt en ansøgning vil medarbejdere fra FlexVirk vurdere den, og du vil efterfølgende få et opkald eller blive kaldt til en samtale. Herefter vil du, som jobsøgende, indgå i en jobbank, som virksomheder har adgang til, så de hele tiden kan se hvem og hvilke evner, der er til rådighed.

Ledige stillinger

Herunder kan du se ledige stillinger:

Personaleforeningen FlexVirk

I samarbejde med FlexVirk er Personaleforeningen SØ Randers blevet et samlested for mennesker med nedsat arbejdsevne, som ønsker en aktiv tilknytning til arbejdsmarkedet og på sigt håber at vende tilbage.

Tryk hvis du har lyst til at læse mere om Personaleforeningen FlexVirk

Succeshistorier

Gennem FlexVirks levetid har vi sørget for at få mange mennesker som startede udenfor arbejdsmarkedet, tilbage på arbejdsmarkedet igen. Tryk hvis du ønsker at læse mere om FlexVirks succeshistorier

Har du en drøm om at være selvstændig?

Har du en drøm om at være selvstændig, men synes at alt det administrative er en byrde? Hos os har vi udviklet konceptet "Selvstændig, men ansat". Vi søger personer, der ønsker at arbejde med egne kunder, men samtidig være i en tryg ansættelse.