Rengøring i Randers og omegn

Rengøring er en krævende og tilbagevendende opgave. FlexVirks dygtige rengøringsmedarbejdere står derfor til rådighed, så du kan få frigivet tid til alt det, du elsker – både fast eller efter behov. Vi har erfaring med rengøring i familiehjem, huse og lejligheder, hos ældre eller handicappede samt i hjem med dyr. Flexvirk tilbyder rengøring i Randers og resten af Østjylland. 

Vores medarbejdere leverer altid en grundig og kvalitetsbevidst service, som tager udgangspunkt i en fælles udarbejdet tjekliste. Derfor er du også sikker på at få pudset, tørret og skrubbet alle de steder og hjørner, som du ønsker.

Inden for rengøring udfører FlexVirk:

Fordele for dig som privat kunde​

  • Hjælp til det som er svært
  • Varieret timetal efter behov
  • Mulighed for den samme medarbejder ved faste aftaler
  • En kontaktperson
  • Forskellige ydelser fra samme firma
  • Tid til det du holder af
  • Gavekort til den du holder af
  • Håndværkerfradrag på flere services

Vi garanterer altid hurtig levering, en kontaktperson og den samme medarbejder ved faste aftaler. FlexVirk er et servicebureau, og vi kan derfor løfte mange opgaver – har du brug for noget ekstra eller andet end det, som fremgår af listen, så kontakt os for et konkret og uforpligtende tilbud.

Vi garanterer, at vores medarbejdere har den rette erfaring – også hvis de ikke er faguddannet. Alle vores medarbejdere kan fremvise en ren straffeattest, og har tavshedspligt om interne forhold hos kunden.

FlexVirk er et servicebureau der kan løfte en meget bred vifte af opgaver. Har du således brug for hjælp til noget andet eller mere end det, som fremgår af listen, kan du kontakte os. Sammen finder vi et løsningsforslag, som er skræddersyet til dine behov.

Håndværkerfradrag

Husk at du som privatkunde kan benytte dig af boligjobordningen (håndværkerfradrag) og få fradrag på ca. 35% af beløbet op til 25.000 kr. pr person i husstanden.

Du gemmer blot din faktura fra FlexVirk og oplyser beløbet til Skat. Har du spørgsmål til håndværkerfradrag kan du læse mere på Skats hjemmeside.