Privatlivspolitik

 

Hvem er vi

Websted: http://FlexVirk.dk

 

Databeskyttelsesrådgiver: John Stecher

 

Virksomhed: Stillingsbesættende, forpligtet til at udnævne en databeskyttelsesrådgiver.

 

John Stecher er bekendt med, at han skal stå til rådighed omkring rådgivning af følgende:

Konkret rådgivning om beskyttelse af personoplysninger i organisationen samt overvejelser og beslutninger om, hvordan data sikres m.v., f.eks. i forbindelse med følgende:

  • Organisationens indkøb af nyt IT-system
  • Kravsspecifikationer til leverandører
  • Udarbejdelse af organisationens data-politikker
  • Iværksættelse af behandling af personoplysninger
  • Overvejelser om, hvorvidt en given behandling af personoplysninger overholder de generelle behandlingsregler
  • Stå til rådighed for ansatte samt ledelsen i organisationen vedrørende spørgsmål om databeskyttelse (slettepolitik)
  • Rådgivning i forbindelse med udarbejdelse af organisationens konsekvensanalyser, jf. afsnit 3 nedenfor
  • Modtage underretning om og rådgive organisationen i forbindelse med brud på persondatasikkerheden

Overvåge overholdelsen af de databeskyttelsesretlige regler i organisationen Det indebærer bl.a. også at overvåge:

  • Organisationens politikker om databeskyttelse
  • Uddannelse af personale i databeskyttelse
  • Oplysningskampagner
  • Fordeling af ansvar
  • Revisioner

Rådgivning i forhold til konsekvensanalyser kan bl.a. indebære rådgivning vedrørende:

  • Om der skal gennemføres en konsekvensanalyse
  • Hvilken fremgangsmåde der skal anvendes ved gennemførelse af konsekvensanalysen
  • Om konsekvensanalysen kan gennemføres internt, eller om gennemførelsen kræver antagelse af ekstern bistand
  • Hvilke sikkerhedsforanstaltninger (tekniske og organisatoriske) som skal anvendes for at begrænse risici i forhold til de registreredes rettigheder og interesser
  • Om konsekvensanalysen er korrekt gennemført, og om dens konklusioner er i overensstemmelse med de databeskyttelsesretlige regler

Samarbejde med Datatilsynet:

Det er databeskyttelsesrådgiveren der står for samarbejdet med datatilsynet.
Dette gælder både omkring rådgivning, konsekvensanalyse og ved brud på personsikkerheden.

Vi har i FlexVirk vurderet at vi ingen databehandlere har, da vi ikke har nogen samarbejdspartnere der på vegne af os behandler personfølsomme oplysninger.

  • Alle er bekendt med sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes, og følger alle de udarbejdede forretningsgange og politikker, der skal sikre en sikker behandling af personfølsomme oplysninger.
  • De er også bekendt med at ved tvivl omkring behandling af brud og konsekvens vurdering, skal man rette henvendelse til databeskyttelsesrådgiveren John Stecher.

Når en virksomhed behandler personfølsomme oplysninger, sker det på deres egne vegne og noget de internt vurderer et behov for.

Virksomheden er derfor dataansvarlig, da FlexVirk ikke har nogen indflydelse på hvordan de vil behandle oplysninger, eller gør det på vores vegne.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Kommentarer

Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler vi de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.

En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Samtykkeerklæring

Samtykkeerklaering

Cookies

Hvis du skriver en kommentar på vores websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil vi opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accepeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.

Når du logger ind, vil vi opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookies forsvinde.

Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og en logget ind på det websted.

Hvor længe vi gemmer dine data

Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så vi kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.

For brugere som opretter sig på vores websted (om nogen), gemmer vi også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Slettepolitik

Oplysninger om personer, som behandles hos FlexVirk IVS skal slettes, når der ikke længere er grund til at behandle, eller opbevare de konkrete data.

Særlig opmærksomhed skal være ved følsomme oplysninger. Følsomme oplysninger er oplysninger om:
race eller etnisk oprindelse, politisk, religiøs eller filosofisk overbevisning eller fagforeningsmæssigt tilhørsforhold, genetiske data, biometriske data med det formål entydigt at identificere en fysisk person, helbredsoplysninger eller oplysninger om en fysisk persons seksuelle forhold eller seksuelle orientering.

Det er som udgangspunkt forbudt at behandle følsomme persondata, medmindre man har en angiven lovlig grund til det. Derfor skal følsomme persondata også opbevares og behandles for så kort en periode som muligt.

Ansøgninger: Gemmes 6 mdr.

Kommende medarbejdere: Oplysninger gemmes, når samtykkeerklæring er modtaget.

Ansatte: Alle relevante oplysninger behandles og gemmes

Opsagte: Alle oplysninger der ikke er relevante slettes (ansættelseskontrakt og opsigelse må gemmes i 5 år).