Sweetdeal Tilbud

FlexVirk tilbyder dig i samarbejde med Sweetdeal et fantastisk tilbud!

DENNE SWEETDEAL KAN IKKE LÆNGERE KØBES MEN KAN INDLØSES INDTIL D. 10/06-2019.

Du kan indløse dit Sweetdealbevis nu og få 2 timers rengøring hjemme hos dig med 40% rabat for kun 375,- kr. Normal pris 625,-kr.

Du kan indløse Sweetdealen i hele Østjylland!

Yderligere rabat på rengøring kan du opnå, hvis du, i forlængelse af dealen, bestiller flere timer eller vælger at blive fast kunde. Pris 275,-kr. pr. time.

Hvorfor FlexVirk?

FlexVirk gør, med denne Sweetdeal, det billigt og nemt for dig og dine nærmeste at få gjort rent. Vores medarbejdere brænder for at gøre en forskel hos dig. De er dedikerede, dygtige og sikrer høj kundetilfredshed. Samtidig er vi gode til at lave de rigtige match mellem medarbejder og kunde, så vi lever op til dine forventninger.

Har du også brug for hjælp i haven eller til servering, børnepasning eller andet, kan vi også hjælpe dig. Se vores andre ydelser her.

FAQ (Ofte stillede spørgsmål)
 • Hvor gør i rent?
  I denne Sweetdeal gør vi kun rent i private hjem. Men i den daglige drift har vi både erhvervs- og private kunder.
 • Hvilke fradrag har jeg mulighed for?
  Du kan få op til 32% i håndværkerfradrag gennem bolig/jobordningen, hvilket du bare skal indberette på din selvangivelse ved årsafslutning. Husk at gemme dine fakturaer, som bilag.
 • Hvem gør rent i mit hjem?
  Vi har en liste over medarbejdere, som vi fordeler efter match og geografi. Bliver du fast kunde, vil du få en fast medarbejder tildelt. Al vores personale har ren straffeattest og erfaring med rengøring, derved sikrer vi  os størst tryghed og sikkerhed for alle vores kunder.
 • Hvad sker der ved sygdom?
  Hvis en af vores medarbejdere bliver syge/holder ferie, spørger vi vores kunder, om de vil stille sig tilfredse med, at en anden medarbejder overtager, indtil den faste medarbejder kommer tilbage.
 • Rengøringsmidler og remedier? 
  Som udgangspunkt bruger vores medarbejdere din støvsuger, moppe, klude og rengøringsmidler, så du bestemmer, hvad du ønsker, der skal bruges i dit hjem. Har du et ønske om, at vi medbringer alt udstyr, tager vi et ekstra gebyr for dette alt efter omfang.

Hvis du har flere spørgsmål, som du ikke har fået besvaret, kan du ringe på
60 58 15 70 eller skrive en mail til post@flexvirk.dk eller tryk her 

Tak fordi du overvejer FlexVirk!

Udgivet i Nyheder.