Samarbejdspartnere

Sociale Entreprenører i Danmark (SED)

  • "Sociale Entreprenører i Danmark (SED) er en landsdækkende forening for alle med interesse for socialt iværksætteri, samproduktion og andre former for løsninger på konkrete samfundsproblemer, der kan iværksættes på tværs af civilsamfund, markedet og det offentlige."

Huset Venture

  • "Huset Venture består af flere Huset Venture-virksomheder rundt omkring i Danmark. Selv om der er forskel på produkter og ydelser mellem de enkelte ‘huse’, drives de alle ud fra samme overordnede koncept – et koncept, der grundlæggende står på to ben. Det ene ben består af forskellige former for erhvervsvirksomhed, og det andet ben består af en kursus- og afklaringsdel."

Cabi

  • "Vi giver råd og inspiration til virksomheder og kommuner, som arbejder med at få flere udsatte ledige inkluderet på arbejdsmarkedet og med at fastholde udsatte medarbejdere i job. Vores mål er, at flere virksomheder bliver socialt ansvarlige, og at flere mennesker kan få og fastholde en plads på arbejdsmarkedet."

Flexfabrikken

  • "Selvom vi ikke tænker over det i hverdagen, er mere end 80% af konsulenterne på FlexFabrikken fleksjobbere. De har alle nedsat arbejdsevne i forhold til timetal, men ikke med hensyn til kompetencer og viden – tværtimod. Alle vore medarbejdere har gennemgået et praktikforløb eller anden form for test, inden vi sælger deres ydelse videre."

Vækstcenter for Socialøkonomiske Virksomheder

  • "Socialvirksomhed.dk lukker med udgangen af 2018."

Startvækst Aarhus

  • "STARTVÆKST Aarhus tilbyder vejledning til iværksættere og virksomheder i Aarhus Kommune

Vi hjælper dig med at løse de udfordringer, du står overfor -  uanset om du har en etableret virksomhed, eller du blot har et ønske om at blive iværksætter. 
Hvert år gør flere hundrede iværksættere og virksomheder brug af vores vejledningstilbud, og mere end 200 personer deltager i vores arrangementer.

Vores fornemmeste opgave er at lave arrangementer, som kan inspirere dig videre i din process."

Erhverv Randers

  • "Er du i tvivl om, hvor din virksomhed skal hen, eller hvordan du skal gribe udviklingen an. Eller ønsker du bare at sparre med en uvildig person? Så kan du altid kontakte Erhverv Randers og få et møde. Det er gratis og uforpligtende og fortroligt!"

Virk-Startvækst

  • "På Virk Startvækst får du viden og værktøjer til at starte din virksomhed
    Målet med Virk Startvækst er at hjælpe iværksættere i gang og give virksomheder værktøjer og informationer. Du kan fx downloade forretningsplan og               et komplet budgetsystem."

Lovgivning